Over Babor

Babor is zeer uitgebreid, voor alle huidtypes en huidproblemen is er wel een product verkrijgbaar. Bij gebruik van de Babor producten zult u in geringe tijd al een duidelijke verbetering zien.

Het hoofdkantoor van Babor is gevestigd in Aken. Babor is opgericht in 1956 en inmiddels wereldwijd bekend.

Alle producten worden in eigen laboratorium vervaardigd. Een speciaal wetenschapsteam bestaande uit: dermatologen, genetici, biochemici, moleculair biologen, medici en diabetologen werkt nauw samen met gerenommeerde universiteiten en andere wetenschappelijke instituten. Zo wordt er voortdurend gecontroleerd op werkzaamheid en verdraagzaamheid van een product.

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen uit biologische teelt. Babor test NIET op dieren; er is een speciaal team dat de producten uittest.

Regelmatig zijn er trainingen voor de schoonheidsspecialistes om op het hoogste niveau te kunnen blijven werken en goed op de hoogte te blijven van alle noviteiten van Babor.

Babor Logo De Babor producten zijn:

Over Malu Wilz

Malu Wilz Logo Malu Wilz is een make-up lijn met een modern kleurenassortiment die een creatieve make-up mogelijk maakt. Hoogwaardige, huidvriendelijke grondstoffen garanderen een lange houdbaarheid van de producten. Het is eenvoudig aan te brengen. De producten zijn mooi verpakt en kunnen door u zelf worden samengesteld. Ook Malu Wilz wordt niet getest op dieren.

American Nails

Easy Peasy gel lacquer; Mooie kleuren nagellak op gel-basis. Deze lak droogt zonder UV-lamp en houdt tot wel tien dagen. Easy Peasy gellak kan eenvoudig worden verwijderd met remover zonder aceton. Zo kan op elk moment van kleur worden veranderd.

Terug